Dramatická osobnost a volnočas

Nedávno ke mně doputovalo téma dramatická osobnost a oblečení na volný čas. Jakým způsobem vybírat oblečení, které je ze své podstaty tak trochu v opozici proti tomu, co si žádá dramatická osobnost?

Obzvlášť, když máte malé děti a potřebujete čas s nimi trávit aktivně, ale zároveň chcete být upravená?

Dramatická osobnost potřebuje ve svém oblečení výrazné prvky. Nejsnazší je vybírat zajímavé/výrazné horní díly. Následující ukázky jsou ukázky šatníku, který je i při menším počtu kusů kombinovatelný a variabilní.

Pokud chceme celkový dojem trochu pozvednout, můžeme přidat stylovější kalhoty, případně volnočasovou sukni, či šaty.

Pokud by se vám šatník zdál stále ještě malý, je možné doplnit ho výraznou růžovou. Tyto přiklady jsou vybírány ” za ideálních okolností” , kdy barevnost nositelky výrazné barvy unese. Pokud by její barevnost byla tlumenější, řešili bychom to pomocí nejvýraznějších odstínů v rámci dané barevnice.

Přizpůsobit je potřeba i výběr obuvi. Dramatické osobnosti sice umí “pro krásu trpět”, ale pokud běháte celý den za dětmi a nebo vyrazíte třeba do ZOO, pak určitě oceníte nižší podpatek.

A pokud by se vám tento výběr zdál přece jen jako velmi nudná klasika, můžete samozřejmě sáhnout po výraznější barvě či vzoru. V dnešní době je výběr veliký.

Leave a Reply