Jak se vyhnout strohosti outfitů?

V návaznosti na poslední článek o jednoduchosti v oblékání jako příčině nudy a fádnosti v šatníku, přidávám dnešní krátký post. Chápu, že pokud je vašim heslem to, že v jednoduchosti je krása, nebudete se cítit dobře v opulentních modelech. Nicméně i tak je dobré vyhnout se kombinování více basic kusů současně.

Jak na to?

  • Vsaďte na malé detaily, které nesnižují kombinovatelnost s jinými kusy šatníku. Letos jsou hodně populární kalhoty s výraznými knoflíky po stranách.
  • Doplňky se též počítají, ale nemusí se nutně jednat o výrazný náhrdelník. Můžeme zapojit ručně háčkovaný šál, zajímavé náušnice, hodinky…..cokoliv, k čemu máte osobní vztah. Nosit “doplňek pro doplňek” není nejlepší nápad.
  • Vzory nejsou nepřítel. Pokud je zapojíte pouze na jednom kusu outfitu, nemusíte se bát, že výsledkem bude kýč. Důležité je, aby vám daný vzor slušel a vystihoval vás.


V dnešním článku mám pro vás navíc příjemné překvapení v podobě inspirace pro teplé barevné typy, kterou mi poskytla kolegyně Yvetka. Souhrou okolností se nám podařilo nafotit stylově podobné outfity, které se liší především barevným provedením a proto jsem ráda, že vám mohu ukázat, že jakýkoliv stylový tip se dá přizpůsobit vaší barevnosti na míru.

Leave a Reply