Barevné kombinace: Neutrál + 1 barva

Neutrál + 1 barva je barevná kombinace, která je velmi častá, jednoduchá a navíc sluší většině lidí. Na druhou stranu je to kombinace, která může působit tak trochu nudně. Proto si připomeňme základní pravidlo:

Pokud je barevná kombinace běžná a “okoukaná”, měl by outfit obsahovat nějaký zajímavý detail, střihové řešení, případně použití velmi kvalitního a na pohled krásného materiálu.

Nebo můžeme dané tvrzení otočit:

Pokud je outfit stylově jednoduchý a bez většího nápadu, můžeme ho oživit neotřelou kombinací barev, případně můžete celý outfit povýšit díky použití kvalitního materiálu.

Použití barevného akcentu se též řadí pod kombinaci neutrál+1, v tomto konkrétním případě 2 neutrály+1. Pokud započítáme i doplňky v podobě Drogona a bot :-D, pak je to 3 neutrály + 1.

Barevný akcent umístěný blízko obličeje oživí neutrální outfit a dodá vaší tváři jiskru. Většina lidí vypadá lépe v alespoň jedné barvě.

Volte vhodné neutrály. Šedá je královnou neutrálů pro studené typy. Myslíte si, že jste studený barevný typ a nesluší vám šedá? To zkrátka a dobře není možné. Spíš to vypovídá o tom, že dost možná nejste ve skutečnosti studený barevný typ….
Jednoduché, nadčasové svetry v basic provedení musí být vyrobeny z kvalitního materiálu. Díky tomu, že v šatníku dlouho vydrží, jsou to kusy, do kterých se vyplatí investovat.
Copánkový vzor působí i v jemném provedení sportovně a bude si rozumět s volnočasovými outfity.

Leave a Reply