Mají blondýny zakázanou kombinaci červené a černé? Ale kdeže.

Mají blondýny zakázanou kombinaci červené a černé? Ale kdeže. Nikdo nemá nic zakázáno. To je na sestavování outfitů právě skvělé, že každý si může vybrat svoji cestu – zní to jako klišé, já vím, pojďme se tedy podívat na jeden konkrétní příklad.

Moje barevnost spadá do světlé poloviny, vlasy si odbarvuji na blond. Vím, že černá není můj top neutrál a v kombinaci s červenou mě přebije, s barvami jsem zvyklá pracovat – koneckonců, jsem přece typoložka.

Nejsem ale zvyklá cokoliv si v tomto ohledu zakazovat. Některým barvám se pravda vyhýbám, protože mně opravdu nesluší, a tak k nim nemám vztah – to neberu jako odpírání si. Ve finále, pokud budete mít v šatníku úplně všechny odstíny, rozpadne se koncept, kombinace nebudou fungovat a budete mít plnou skříň, a přitom nic na sebe.

Červené barvy se ale ve správné odstínu rozhodně nezříkám. Představuje zajímavé oživení v mém studeném šatníku. Jako mnoho jiných studených typů musím odolávat záplavě modré, aby se můj šatník nezměnil v jednolité moře. Modrá je oblíbená, je jí všude plno, snadno seženete potřebnou věc v modré barvě a nám, studeným blondýnám tak moc sluší….

Občas to chce ale změnu. Kombinaci červené a černé zjemní například decentní bílá kostka na vlněné látce. Také doplňky bych v tomto případě volila ve světlejším odstínu. Vše je o jisté vyváženosti. Nejedná se o pomyslný ideál. Pokud se ho chcete držet, nebo mu chcete být co nejblíže, není to rozhodně chyba. Pokud ne, nemusíte.

Leave a Reply