Jak nosit široké nohavice, když jste malá?

Dnes si řekneme pár užitečných tipů, které by se vám mohly hodit při výběru kalhot s širšími nohavicemi (Obzvlášť pokud patříte mezi malé ženy.:

  1. Vyhněte se extrémům. Široké nohavice nemusí být nezbytně ty nejširší v obchodě.
  2. Pokud jste malá, pak pomáhají podpatky, klínky, platformy, i vysoké podrážky.
  3. Před nákupem je vždycky dobré podívat se do šatníku, zda už podobnou věc nevlastníte. Pokud máte doma 10 let schované kalhoty, dost možná budou mít zádrhel v podobě příliš nízko umístěného pasu (tehdy se nosily bokovky a trička nahoru). V tomto případě je lepší investovat do nových kalhot, protože teď se nosí vysoké a vyšší pasy (cca oblast pupíku, nebo 1cm nad něj) a halenky dovnitř.
  4. Pokud máte definovaný pas, můžete přidat pásek.
  5. Boty v barvě kalhot opticky prodlužují nohy.

6. Puky na kalhotách opticky zužují.

7. Monochromatická kombinace opticky prodlužuje postavu.

8. Aby monochromatická kombinace postavu opticky prodloužila, je potřeba volit odstíny podobné tmavosti.

A na závěr si dovolím malý tip ohledně šperků. Dnešní doba přeje spíše malým, jemným šperkům. Díky tomu jsem mohla oprášit zlatý řetízek, který mně dala prababička. Vzhledem k tomu, že je jemný, nemá teplé žluté zlato negativní dopad na můj obličej. Klidně můžete vytáhnout jemné šperky z drahých kovů, které ležely poslední roky v zásuvce.

Mám ráda zajímavé detaily, proto jsem černou barvu kalhot zopakovala na náušnicích a náramku z černých perel. Opět: náušnice jsou jemné a náramek je daleko od obličeje, těžká černá barva tudíž nemá negativní efekt.

Leave a Reply